Aktivnosti u listopadu 03.11.2014

Slika   Slika

18.10.2014. u Baškoj na otoku Krku održano je 12. kolo hrvatske Treking lige, na kojem je sudjelovalo preko 500 ponajboljih trekera iz Hrvatske i regije. Budući da je trekerska sezona u samoj završnici (do kraja su ostala još samo dva kola), ovo je prilika za "hvatanje" bodova za što bolji konačan plasman u ukupnom poretku Treking lige. Izrazito sunčano vrijeme omogućilo je ne samo predivnu utrku nego i kupanje u još uvijek ugodno toplom moru. Šest članova Kluba pustolovnih sportova Baraber extreme team sudjelovalo je na ovoj utrci i to u sve tri težinske kategorije: Jogging (12 km), Planinarska (25 km) i Ultra (45 km). U jogging kategoriji nastupila je Marika Marić i osvojila 18. mjesto u konkurenciji od 98 natjecateljica. U ženskoj konkurenciji planinarske kategorije nastupali je Nina Koceić te osvojila 18. mjesto u konkurenciji od 99 natjecateljica, dok su u muškoj konkurenciji istoimene kategorije nastupili Angel Milišić-Zečević, Zlatko Zetović i Kruno Tomljanović i osvojili 42., 49. i 79. mjesto u konkurenciji od 148 natjecatelja. U Ultra kategoriji nastupio je Inot Klemenčič i osvojio 23. mjesto u konkurenciji od 38 natjecatelja.

Vikend ranije, 12.10.2014. održan je poznati zagrebački maraton/polumaraton. Nastupilo je četvero članova Kluba, te ostvarilo slijedeće rezultate: Nina Koceić polumaraton je pretrčala za 2h17m32s i time osvojila 302. mjesto u konkurenciji od 483 natjecateljice, dok su u muškoj konkurenciji nastupili Siniša Jonjić, Kruno Tomljanović i Angel Milišić-Zečević i osvojili 130., 148. i 212. mjesto u konkurenciji od 884 trkača!. Najbolje plasirani baraber Siniša Jonjić polumaraton (21,1 km) je istrčao za 1h37m53s.

U spomen na vlč. Ivana Burika, ubijenog 8. listopada 1991. godine u Tovarniku i 663 mučenika Crkve u Hrvata, 08.10.2014. održala se memorijalna utrka Vukovar - Tovarnik u duljini 27 km. Trkači (njih šezdesetak) startali su u Vukovaru ispred križa na ušću Vuke u Dunav, dok je cilj bio na groblju u Tovarniku. Član našeg kluba Damir Kligl nastupio je na utrci te stazu od 27 kilometara pretrčao za 2h43m.

Slika  Slika


Aktivnosti u rujnu 07.10.2014

U organizaciji Hrvatskog planinarskog društva ''Dirov Brijeg'' Vinkovci, Planinarskog saveza Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatske gorske službe spašavanja Vinkovci održan je prvi amaterski Triatlon koji je okupio preko 80-tak natjecatelja. Na ovom prvom Triatlonu koji je imao start i cilj na Jezeru ''Banja'' u Vinkovcima natjecalo se u tri discipline: plivanje, trčanje i biciklizam. Najljepše je bilo vidjeti start plivanja gdje su svi krenuli zajedno, a plivalo se 400 metara. Nakon plivanja slijedio je biciklizam u duljini 18 km, da bi na kraju svi natjecatelji odradili posljednju disciplinu - trčanje u dužini od 5 kilometara. Natjecatelji su morali biti stariji od 16 godina, a na ovom triatlonu vidjeli smo natjecatelje iz cijele Slavonije i Baranje, te natjecatelje iz Zagreba i Splita. U muškoj kategoriji prvo mjesto osvojio je Ivan Szabo iz Vukovara, drugo mjesto Ante Bebić iz Splita, dok je treći bio Sven Pilek iz Vinkovaca. I Baraberi su na ovom zanimljivom događaju imali svoje predstavnike. Nastupili su Matija Stanković, Angel Milišić-Zečević, i Ivan Lasić te osvojili 6., 14. i 17. mjesto.

Preko 400 natjecatelja sudjelovalo je 27.09. na treking utrci na otoku Cresu, ujedno i 11. kolu hrvatske treking lige. Klub pustolovnih sportova Baraber extreme team na ovoj je utrci imao pet svojih predstavnika i to u kategorijama Ultra (40 km) i Light (25 km). U muškoj konkurenciji Ultra kategorije nastupio je Miran Goričanec i osvojio 9. mjesto u konkurenciji od 20 natjecatelja, dok je u ženskoj konkurenciji istoimene kategorije nastupila Neža Jurjavčić i osvojila visoko 4. mjesto u konkurenciji od 7 natjecateljica. U muškoj konkurenciji Light kategorije nastupio je Zlatko Zetović i osvojio 48. mjesto u konkurenciji od 106 natjecatelja, dok su u ženskoj konkurenciji istoimene kategorije nastupile Anka Čizman i Lola Novakovič i osvojile 15. i 16. mjesto u konkurenciji od 65 natjecateljica. Čestitamo na uspjehu!

Valja napomenuti i da su Baraberi prilikom nedavnih poplava aktivno sudjelovali u izgradnji zečjih nasipa i spašavanju imovine na Citadeli te nekoliko kuća na desnoj obali Drave.


4. trekking utrku 09.09.2014

SlikaKlub pustolovnih sportova Baraber Extreme Team iz Belišća organizirao je 4. trekking utrku na području Parka prirode Papuk. Po iznimno lošem, kišnom i teškom vremenu zadanu je stazu prošlo 250 trkača i potvrdilo staru izreku “trekingaša” - što ekstremnije, to bolje! Trkači su došli iz svih krajeva Hrvatske te Njemačke i Slovenije. Natjecalo se u tri discipline: najtežoj "Ultra" u dužini staze od 45 km, potom "Planinarskoj" od 25 km te "Jogging" kategoriji od 12 km.

Iako na prvi pogled možda ne tako atraktivan kao Velebit, Mosor, Medvednica ili Biokovo, Papuk je zasigurno planina koja ima što za ponuditi. Neznatno manji broj trkača nego prošle godine (250 u odnosu na prošlogodišnjih 290) dokaz je da, uzimajući u obzir vremenske (ne)prilike u kojima se utrka održala, i Slavonija ima planinu kojom se može ponositi. A vremenske neprilike uistinu su obilježile ovogodišnji Papuk treking! Naime, pljusak koji je pratio natjecatelje gotovo cijelom stazom, blato do koljena, sklizak teren, mnogobrojne lakše i teže ozljede natjecatelja te mnogobrojna odustajanja, dodatno su začinili ovu avanturu. Utrka je ove godine održana ranije no inače (prošlih godina održana je krajem listopada ili početkom studenog), te su se Baraberi nadali lijepom rujanskom vremenu i korištenju blagodati izletišta Orah na orahovačkom jezeru, gdje je održana glavnina događanja vezanih za utrku. Nažalost, protiv vremenskih prilika se ipak ne može...

- Pa moramo biti zadovoljni s obzirom na vremenske uvjete zbog kojih je na samom startu 20-ak trkača odustalo, a dosta ih nije niti došlo. K tome, isti su dan održane još dvije utrke u Sloveniji i jedna u Hrvatskoj, tako da mogu slobodno reći kako je Papuk trekking 2014. zbog toga ostao bez najmanje 100 sigurnih trkača. No svejedno je bilo odlično, svi sudionici su prezadovoljni stazom i okruženjem, a to su potvrdili odličnim provodom na orahovačkom Jezeru nakon utrke, uz tamburaše i ples do sitnih noćnih sati. Moram zahvaliti Gradu Orahovici, Javnoj ustanovi Park Prirode Papuk, HGSS-u, Vinariji Krauthaker, Gradu Kutjevu, HPD-u Orahovica i svima koji su na bilo koji način pomogli ovoj utrci, koja je nastavila tradiciju spajanja dvaju gradova - ovaj put Orahovice i Kutjeva. Hvala još jednom svim trkačima koji su ovom utrkom pokazali pravi smisao trekkinga – rekao je predsjednik Barabera, Angel Milišić-Zečević.


Više
Rezultati PTO 2014 06.09.2014

Završeno je I četvrto izdanje Papuk Trek Orahovica 2014

Za detaljni poredak kliknite na link uz kategoriju.

1    Marko Leljak      5:33:07
2    Zoran Glavočić    5:34:24
3    Slobodan Soldo   5:48:40

 

1    Benyamin Vuk    3:14:15
2    Goran Poljak     3:14:37
3    Milan Šerbedžija   3:38:02

1    Daria Županić    3:43:09
2    Katja Rajacic   3:43:25
3    Vlatka Matečić    4:20:19

 

1    Igor Stojić    1:13:44
2    Marko Vrbanec    1:14:16
3    Mark Tomek     1:14:25

1    Jana Budinšćak  1:24:42
2    Mia Barić        1:28:21
3    Dorina Crnčan    1:28:35


PAPUK TREKING 2014 27.07.2014

PAPUK TREKING 2014
Prvi i jedini slavonski treking!
06.09.2014. / subota
4. izdanje / 7. kolo Treking lige 2014

PRAVILA I PROPISI TREKING LIGE - KLIKNI OVDJE!

LOKACIJA
Država: Republika Hrvatska
Lokacija: Orahovica, Jezero Duzluk, Park prirode Papuk
Start, cilj, registracije za utrku, proglašenje pobjednika i party/druženje: Restoran „Jezero“

KONTAKT ORGANIZATORA
Mob: +385(0)98635193
E-mail: baraber.extreme.team@gmail.com

Slika

KATEGORIJE
Ultra: 40-45 km / 2000 m uspona / 6h za prvoplasiranog
Planinarska: 20-25 km / 1.200 m uspona / 3 h za prvoplasiranog
Jogging: 10 - 12 km / 600 m uspona / 1,5 h za prvoplasiranog

PRIJAVE OTVORENE NA: http://www.racebase.hr/hrv/dogadjaj/56


Više
Surduk Trek 02.09.2014

Slika

Proteklog je vikenda, u subotu 23.08. održano treće izdanje popularnog Surduk Treka. Radi se o prvoj i jedinoj treking utrci na području Baranje. Rekordan broj natjecatelja, njih šezdesetak, startalo je u subotnjim jutarnjim satima iz poznate baranjske kuće u Karancu. Cilj utrke, proglašenje pobjednika i završni party ove godine organizirani su na bazenima u Kneževim Vinogradima. Bansko brdo pokazalo se idealnim terenom kako za trekere početnike tako i za iskusne profesionalce kojih ni ovih godina nije nedostajalo. Već sama činjenica da je organizator ove utrke Orijentacijski klub Sova iz Šećerane, dovoljno govori o tome da je staza bila izrazito zahtjevna u tehničko-orijentacijskom smislu. Naravno, i vrlo dobra fizička kondicija se očekuje u svakom pogledu, no orijentacija je na Surduk Treku ipak u prvom planu.

Baraberima je ovo već tradicionalno utrka koju posjećuju u vrlo velikom broju. Tako ih je ove godine put Baranje krenulo njih 15ak. Natjecali su se u svim kategorijama, te po običaju ostvarili izvrsne rezultate. Da budemo točniji - osvojeno je sedam medalja! Da budemo JOŠ točniji, u najjačoj (Ultra) kategoriji dugačkoj 41 kilometar Baraberi su osvojili sve medalje! Miran Goričanec prvi je pretrčao stazu za nešto malo više od šest sati, dvadesetak minuta iza njega na cilj je došao Siniša Jonjić, a nedugo nakon njega i Angel Milišić-Zečević. Dok su momci, dakle, osvojili zlatnu, srebrnu i brončanu medalju, u ženskoj konkurenciji istoimene kategorije u cilj je za nešto manje od sedam sati ušla naša Neža Jurjavčić i osvojila zlatnu medalju! U Light kategoriji (23 km) naš Matija Stanković stazu je pretrčao za tri sata, te time osvojio treće mjesto i brončanu medalju. U navedenoj su kategoriji nastupili još i Zlatko Zetović i Vjenceslav Mužević, te osvojili 9. i 19. mjesto. U ženskoj konkurenciji istoimene kategorije nastupile su Lola Novakovič i Anka Čizman, koje su u cilj ušle s identičnim vremenom i osvojile treće mjesto, te Marika Marić koja je osvojila peto mjesto.

Solidna berba medalja prava je uvertira u događaj koji slijedi za desetak dana: Papuk Trek 2014.! I ove godine u organizaciji Kluba pustolovnih sportova Baraber extreme team iz Belišća, okupit će trekersku elitu iz zemlje i regije. Utrka se održava u subotu, 06.09., start i cilj je na orahovačkom jezeru, a sve informacije možete dobiti na internetskoj stranici Kluba: www.baraber-extreme-team.com Prijave su još uvijek otvorene, stoga pozivamo sve zainteresirane - od rekreativaca do profesionalaca, da nam se pridruže!


KODOČAŠĆE U ALJMAŠ 19.08.2014

SlikaBlagdan Velike Gospe tradicionalno se obilježava hodočašćem u neka od brojnih marijanskih svetišta diljem Lijepe naše. Članovi kluba pustolovnih sportova Baraber extreme team iz Belišća ovaj blagdan već tradicionalno obilježavaju organizacijom veslačke regate Belišće-Aljmaš. Uz članove Kluba, prema Aljmašu su ove godine zaveslali i ostali zainteresirani građani Belišća, tako da je regati ove godine prisustvovalo 42 sudionika. Nimalo lak veslački zadatak od 57 dravskih i 2 dunavska kilometra sudionici su započeli u petak, 15.08. u ranim jutarnjim satima na Dravi ispred belišćanskog Kajak-kluba. Uz nekoliko kraćih stajanja na dravskim sprudovima (Nard, Nehaj) regata je oko podneva stigla na osječku Copacabanu, gdje je organiziran odmor uz ručak i kavu. Uslijedio je nastavak veslanja prema ušću Drave u Dunav, te posljednja dva kilometra valovitim Dunavom do samog Aljmaša. Većini sudionika regate ovo je bila ujedno i konačno odredište hodočašća, te su se kući vratili organiziranim prijevozom, no 15ak najhrabrijih sudionika odlučilo se za povratak kući biciklima. 55 kilometara od Aljmaša do Belišća ovi su biciklisti prevalili za nešto malo više od 2 sata.

Organizacija ovog događaja i ove godine bila je na visokom nivou. Interes za ovakav način hodočašća bio je i veći od broja sudionika, no nažalost zbog ograničenog broja kanua koje Baraberi posjeduju u svojoj floti, nisu uspjeli uključiti sve zainteresirane.

Ni ovaj put nije izostala podrška mnogobrojnih sponzora, od kojih navodimo Grad Belišće i Županiju osječko-baranjsku. Posebno zahvaljujemo članovima Hrvatske gorske službe spašavanja - stanici Osijek, koji su nas pratili cijelim putem i brinuli se o našoj sigurnosti.


Čiklijada 2014 13.08.2014

SlikaU subotu 19. srpnja s početkom u 10 sati na staroj Dravi Repnjak održana je osma po redu„Čiklijada“, tradicionalno natjecanje u veslanju ribičkim čamcima čiklovima. Organizator je Turistička zajednica grada Belišća, a suorganizatori su Udruga športskih ribolovaca Belišće i Baraber Extreme Team Belišće. Čiklijadu je otvorio zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić. Petnaest prijavljenih natjecatelja veslalo je u ribarskim čamcima – čiklovima (Zdenko Šabjan, Marko Pavić, Darko Špoljarić, Josip Rakmić, Darko Varžić, Ivan Vrbanac, Božidar Koričić, Slavko Fatušić, Antun Dvoržak, Ivan Brenc, Dražen Zanoški, Velimir Rupčić, Stjepan Lang, Josip Harangozo i Željko Švajhofer). Prema odluci stručnog ocjenjivačkog suda (Mato Jerkić i Zdenko Glasovac) pobjednik ovogodišnje „Čiklijade“ je član našeg Kluba DRAŽEN ZANOŠKI, drugoplasirani je DARKO ŠPOLJARIĆ, dok je treće mjesto zauzeo BOŽIDAR KORIČIĆ. Osim ovog, sada već tradicionalnog natjecanja, održano je i natjecanje u veslanju u kanuima. Pobjednik ovog natjecanja je ZDENKO ŠABJAN, drugoplasirani je DARKO ŠPOLJARIĆ, a treće mjesto osvojio je VELIMIR RUPČIĆ. Čestitamo našem Draženu na osvojenoj zlatnoj medalji!


Lavaredo Ultra Trail 06.08.2014

SlikaNaš slovenski član Miran Goričanec sudjelovao je 27.06.2014. na jednoj od najtežih trail utrka u Europi. U talijanskoj Cortini d'Ampezzo održan je osmi po redu Lavaredo Ultra Trail 2014, na kojem je nastupilo 600tinjak trkača iz gotovo cijelog svijeta. Ovo je utrka koja uz najpoznatiji Ultra Trail du Mont Blanc te naš Velebitski Ultra Trail predstavlja sam vrh trail utrka u Europi. O zahtjevnosti staze dovoljno govori podatak o ukupno 6.000 metara ukupne visinske razlike koju su natjecatelji morali savladati. Neki od vrhova preko kojih se utrka odvijala bili su viši od 2.500 metara! Stazu dugačku 119 kilometara naš Miran pretrčao je za 23 sata i 40 minuta te zauzeo 336. mjesto u konkurenciji od 596 natjecatelja. Čestititamo našem Miranu!


PRIJAVA ZA ALJMAŠ 2014 24.07.2014

KPS Baraber Extreme Team 15.08.2014. godine 7 puta za redom organizira hodočašće/regatu kanuima od Belišće do Aljmaša povodom blagdana Velike Gospe. Broj osoba koji mogu sudjelovat na regati je ograničen na 40. Prijave će biti moguće na stranici kluba od 28.08.2014. i traju do 08.08.2014. godine. Kotizacija iznosi 30 kn za članove kluba, svi ostali plaćaju 60 kn, a u nju su uključeni ručak, te osvježavajuće piće, najam kanua i pripadajuće opreme, prijevoz bicikala, te osiguranje HGSS-a.

PRIJAVA ZA ALJMAŠ NA: ZATVORENA

*KLUB NE OSIGURAVA PRIJEVOZ OSOBA IZ ALJMAŠA*, svi koji se ne vraćaju biciklima prijevoz osiguravaju sami, povratak je isključivo sa biciklima!!

Slika

Par obavijesti o skorašnjoj regati Belišće – Aljmaš 2014.


Više
Borovik 2014 30.06.2014

U subotu, 14. lipnja 2014. na jezeru Borovik u blizini Đakova, održan je prvi Amaterski Triatlon - Borovik 2014. Isprva zamišljeno kao natjecanje članova planinarskog društva Đakovo, natjecanje je privuklo velik broj učesnika iz svih većih slavonskih gradova. Bio je ovo supersprint kros triatlon, plivanje 400 m, MTB 21 km i trčanja 5 km. S obzirom na amaterski karakter natjecanja i raspoloživ teren - jezero Borovik, prilagođene su i dužine dionica. Jezero Borovik, čiji je potencijal inače nedovoljno iskorišten, pokazalo se kao idealna destinacija za ovakav tip natjecanja. Kapacitet je dovoljan za veći broj natjecatelja i gledatelja. Prijavilo se 84 natjecatelja što je organizatora ugodno iznenadilo. Unatoč početno lošem vremenu, kiši koja je padala cijelu prethodnu noć i gotovo do samog starta, natjecatelji su se odazvali u velikom broju.
 Kiša je također odredila i tempo utrke, biciklistička dionica se pokazala puno težom na raskvašenoj i blatnoj stazi, ali je temperatura zraka i vode bila idealna. Plivačka etapa je odrađena u dobrom prolaznom vremenu, a trkački dio je pokazao da su svi imali još dovoljno snage za dovršiti utrku. Bodreni navijanjem i aplauzom velikog broja gledatelja svi natjecatelji koji su završili utrku pokazali su zadovoljstvo i terenom i organizacijom utrke. Početni broj prijavljenih je bio 84, od kojih se na startu prijavilo 74, a natjecanje je završilo 72 natjecatelja. Od članova Kluba pustolovnih sportova Baraber extreme team Belišće nastupili su Darko Đakovac u muškoj i Darija Galinec u ženskoj konkurenciji. Darko je utrku završio na 17. mjestu u konkurenciji od 65 natjecatelja, dok je Darija utrku završila kao četvrta u konkurenciji od devet natjecateljica. Nažalost, brončana medalja promakla joj je za sitnih 5 minuta. Čestitamo članovima našeg kluba!


Velebitski treking 28.06.2014

SlikaDvadesetčetvero članova Kluba pustolovnih sportova Baraber extreme team Belišće sudjelovalo je proteklog vikenda na najvećem trekerskom okupljanju u Hrvatskoj, ujedno i 6. kolu hrvatske treking lige - Velebitskom trekingu. Popularni Velebit Ultra Trail ove je godine okupio petstotinjak natjecatelja iz četrnaest zemalja svijeta! Baraberima je ovo zasigurno jedna od najdražih treking utrka, o čemu govori i broj članova kluba koji se protekli vikend zaputio prema Starigradu-Paklenici. Pripreme za ovu utrku kod nekih članova traju i po nekoliko mjeseci, pa se Barabere tokom zimskih i proljetnih mjeseci nerijetko moglo susresti na padinama Krndije i Papuka, ili na obližnjem Aršanju u susjednoj Mađarskoj. Koliko god su navedene planine atraktivne i pogodne za lakše treninge, ipak se ne mogu usporediti s našom najvećom i najpopularnijom planinom


Više
Combat Race 2014 28.06.2014

SlikaBaraberi su 14.06.2014. sudjelovali na zanimljivoj pustolovnoj utrci u Šećerani pored Belog Manastira - "Combat Race 2014.". Radi se o jedinstvenom događaju na ovom području - utrci s raznim preprekama: preskakanje zida, provlačenje kroz tunele, preskakanje preko vatre, trčanje kroz automobilske gume, uspinjanje po užetu, labirint, blato, itd. Sama utrka bila je podijeljena u dvije težinske kategorije: Warrior (12 km) i Recruit (6 km), a Baraberi su nastupili u obje kategorije i po običaju ostvarili izvrsne rezultate! Čak štoviše, osvojena je i medalja i to ona zlatnog sjaja! Zoran Andračić nastupio je u Warrior kategoriji, stazu prošao za sat i 14 minuta i time osvojio prvo mjesto u konkurenciji od 13 natjecatelja. U Recruit kategoriji nastupio je Damir Kligl i osvojio 6. mjesto u kategoriji od 23 natjecatelja. Osim ove dvije kategorije, održano je i natjecanje timova. Baraberi su nastupili u dva tima: Baraber Extreme Team (Velimir Rupčić, Vedrana Kopić, Petar Huis, Filip lončarić) i Baraber Extreme Team 30+ (Vjenceslav Mužević, Marko Pavić, Marika Marić, Dario Novoselić), te osvojili 4. i 7. mjesto u konkurenciji od 18 timova! Čestitamo na uspjehu!


Pohorski treking 02.06.2014

SlikaU subotu, 24.05.2014., na slovenskom je Pohorju održano četvrto kolo slovenske treking lige - Pohorski treking, na kojem je nastupilo četvero članova našeg Kluba. U zadnje vrijeme smo već i navikli na izvanredne rezultate naših članova, pa tako ni ovaj vikend nije ostao uskraćen za medalju i to ni manje ni više nego onu zlatnog sjaja! U najtežoj (Ultra) kategoriji dugačkoj 42 kilometra, u ženskoj konkurenciji nastupile su Neža Jurjavčić, Lola Novakovič i Anka Čizman. Neža je stazu pretrčala za nešto malo manje od šest sati i pri tome boje svog kluba ponosno okitila zlatnom medaljom! Lola i Anka utrku su završile u regularnom vremenu kao 6. i 8. natjecateljica. U muškoj konkurenciji istoimene kategorije nastupio je naš Miran Goričanec, utrku također završio za manje od šest sati, te na cilj došao kao deveti u konkurenciji od 17 natjecatelja. Čestitamo našim Slovencima na izvrsnim rezultatima i radujemo se skorom druženju na jednom i jedinom - Velebitskom trekingu!


Perpetuum Lošinj Adventure Challenge 29.05.2014

Slika17.05.2014. na otoku Lošinju održano je drugo kolo hrvatske pustolovne lige - Perpetuum Lošinj Adventure Challenge (PLAC) 2014. Barabere je na ovoj utrci predstavljao tim "Baraber ET" u sastavu Siniša Jonjić i Zoran Andračić. Utrka je bila podijeljena u tri težinske kategorije, a Baraberi su nastupili naravno u onoj najtežoj, dugačkoj 85 kilometara. Kao ni prijašnjih godina, staza nije bila ni malo lagana te se sastojala od nekoliko disciplina: 25 kilometara trekinga, 25 kilometara brdskog biciklizma, 10 kilometara orijentacijskog trčanja, 10 kilometara orijentacijskog bicikliranja te 15 kilometara veslanja. Limit za ovu kategoriju bio ne 12 sati, a sam podatak da su ju Baraberi odradili za 11 i pol sati dovoljno govori o zahtjevanosti staze. U konkurenciji od 14 timova Baraberi su osvojili šesto mjesto. Ono što nas kao članove Kluba pustolovnih sportova Baraber Extreme Team najviše veseli jest činjenica da su Siniša i Zoran nakon dva održana kola Pustolovne lige trenutno vodeći tim! Čestitamo im i želimo im puno uspjeha u daljnjim natjecanjima!


powered by Belkatalog CMS - J. K. "Ga?o"