Godišnja skupština 18.03.2014

SlikaKlub pustolovnih sportova Baraber extreme team iz Belišča održao je u srijedu, 12. ožujka redovnu godišnju skupštinu.

Kao i svake godine, godišnja skupština prilika je da se zaokruže aktivnosti u protekloj, ali isto tako i predlažu aktivnosti za tekuću godinu. Predsjednik Kluba Angel Milišić-Zečević naglasio je kako je prošla, 2013. godina bila izrazito uspješna, kako i po ostvarenim rezultatima, tako i po brojnosti članova Kluba koji su sudjelovali u mnogim aktivnostima. Baraberi su već nekoliko godina stalni natjecatelji u utrkama koje organizira Hrvatska pustolovna liga - utrkama koje predstavljaju kombinaciju trčanja, plivanja, veslanja, planinarenja, trekinga, biciklizma, itd. Između ostalog, Klub je već nekoliko godina i sam organizator jedne od pustolovnih utrka u sklopu Lige - Baraber Adventure Race (popularni B.A.R), koji je i prošle godine okupio dvadesetak timova iz Hrvatske i susjednih zemalja. Na temelju iskustva i dobrih ostvarenih rezultata članova kluba u sve popularnijem "trekingu", Klub je prošle godine po prvi puta sa svojom organizacijom treking utrke Papuk Trek i službeno uvršten u kalendar hrvatske treking lige. O važnosti navedenog uvrštenja u Hrvatsku treking ligu govori i podatak da je u odnosu na stotinjak natjecatelja u prijašnjim godinama, broj natjecatelja u 2013. godini dosegao gotovo 300! Osim redovitih treninga članova Kluba koji su podrazumijevali veslanje rijekom Dravom, penjanje na brdo Aršanj u susjednoj Mađarskoj, planinarenje na Papuku u Krndiji, redovite treninge biciklima itd., Klub je već tradicionalno o blagdanu Velike Gospe organizirao veslačko-biciklističku regatu Belišće-Aljmaš-Belišće koja je ove godine okupila pedesetak sudionika. Također, na Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje klub je organizirao revijalnu biciklijadu Belišće-Vukovar-Belišće u dužini od cca 140 km, na kojoj je također sudjelovalo pedesetak bicilista rekreativaca.


Više
Baraberi na Pašmanu 17.03.2014
SlikaDvanaest članova kluba pustolovnih sportova Baraber extreme team iz Belišća proteklog je vikenda sudjelovalo na treking utrci koja se održala na otoku Pašmanu.

Pašmanski "Škraping" drugo je kolo ovogodišnje Treking lige, te je okupilo do sada najveći broj natjecatelja ikad u povijesti lige - njih preo 1000 iz Hrvatske i inozemstva! Baraberi su se natjecali u sve tri kategorije: Ultra (40 kilometara), Light (25 kilometara) i Đir (10 kilometara), te i ovaj puta postigli zavidne rezultate.


Više
GODIŠNJA SKUPŠTINA 06.03.2014

Pozivamo sve članove i one koji bi se htjeli upoznati s radom Udruge,
na godišnju izvještajnu skupštinu KPS Baraber extreme team Belišće.

Skupština će se održati u srijedu 12. ožujka 2014. godine u velikoj
vijećnici grada Belišća s početkom u 18 sati. Nakon službenog dijela
skupštine predviđen je domijenak. U nadi da ćete se odazvati pozivu, s
radošću Vas očekujemo.

Predsjednik
KPS Baraber extreme team

Angel Milišić-Zečević


BAR 2014 06.03.2014
- Drage pustolovke i pustolovci , BAR 2014., 5. jubilarno izdanje jedine slavonske pustolovne utrke i 1. kolo hrvatske pustolovne lige 2014. u organizaciji Baraber extreme teama iz Belišća je pred nama.

- Klub za razliku od prijašnjih godina uz „ULTRA“ (80 km) i „LIGHT“ (40 km) kategoriju ima dodatnu kategoriju „JUNIOR“ (20 km) predviđenu za djecu srednjoškolske dobi kao i vas slabije fizičke kondicije, a koji htjeli probati u ovom dijelu sporta.

- Klub će organizirati za sve koji žele sudjelovati na utrci, a nisu vješti:
- tečaj orijentacije
- tečaj veslanja
- predavanje o trčanju i biciklizmu

- Svi zainteresirani za tečajeve neka se prijave na mail: baraber.extreme.team@gmail.com te navesti:
1. Ime i prezime
2. Mail adresu
3. Broj mobitela
najkasnije do 07.03.2014. godine.

- O ostalim stvarima vezanim za tečaj i utrku bit ćete pravovaljano obavješteni putem web-a ili na facebook događaju!!

powered by Belkatalog CMS - J. K. "Ga?o"