Rekreativna biciklijada & Gar─Źin trail 07.06.2020

Slika

Činjenica je da nas korona nimalo nije uspjela pokoriti, da smo i dalje (kako kaže sam naziv) Baraber extreme team, da smo na nivou i dalje spremni za sve pothvate koji stoje pred nama.
Proteklog vikenda, točnije nedjelje (7.6.2020. godine), baraberi Milan Zamaklar i Josip Mlakar su u sklopu obilježavanja Dana Osječko-baranjske županije predvodili biciklističku karavanu kodnog naziva "Rekreacijska biciklijada" u organizaciji Športske zajednice Osječko-baranjske županije koja se vozila baranjskom stranom nasipa od Osijeka do Belišća (kajak kluba) gdje je za sve sudionike organizirana okrepa.

...

Slika

Dan su upotpunili sudjelovanjem na Garc╠îin trailu c╠îlanovi Kres╠îimir Valentic╠ü, Darko Majdenic╠ü, Damir Nenadic╠ü te predsjednik Angel Milis╠îic╠ü-Zec╠îevic╠ü koji su se potrudili da dan ne pro─Ĺe bez odlic╠îja te se vratili s dvije medalje.
Predsjednik je osvojio drugo, a Krešimir Valentić treće mjesto u Dugoj kategoriji od 20 km, dok je da Darko Majdenić u istoj kategoriji osvojio dvadeset i deveto mjesto. U srednjoj kategoriji od 10 km Damir Nenadić osvojio je dvadesto mjesto.
Čestitke svima!


powered by Belkatalog CMS - J. K. "Ga?o"