Čestitka povodom dana grada Belišća 01.05.2020

Slika Iako nam je korona virus oduzeo mogu─çnost organizacije sportskih doga─Ĺaja, ne zna─Źi da mirujemo i ne planiramo nove aktivnosti ─Źim se stanje popravi i odobri se organizacija sportskih doga─Ĺaja.

U ovo bismo se vrijeme, da je sve bilo prema planu, s veseljem prisje─çali Beliš─çanskog cenera - utrke kru┼żnih tokova. Uvijek je posebna ─Źast organizacija utrke u vlastitom gradu. Dok ─Źekamo bolja vremena, ne mirujemo i u┼żivamo u predivnim stazama i ljepotama našeg grada.

...

Nema svatko tu privilegiju ┼żivjeti u europskom gradu sporta, gradu koji ti nudi mogu─çnost tr─Źanja i vo┼żnje biciklom uz rijeku, predivnim šumskim putevima Jugova─Źe ili stazama grada i veslanja Dravom.

Nama ni karantena nije teško pala. U ovo vrijeme kada ne mo┼żemo organizirati niti jedan sportski doga─Ĺaj marljivo smišljamo i istra┼żujemo nove staze i nove aktivnosti. Naravno, uz poštivanje svih mjera nacionalnog sto┼żera.

Dragi Grade, iako te ove godine nismo mogli po─Źastiti utrkom i dostojanstveno proslaviti tvoj dan svejedno mislimo na tebe!

Sretan Vam dan Grada.


powered by Belkatalog CMS - J. K. "Ga?o"