Brijuni polumaraton, Super maraton Zagreb - Čazma, Banovo brdo vertical I XCO Tvrđava 01.04.2019

Slika

Kako se zahuktava sezona, tako su se i članovi kluba Baraber Extreme Teama pošteno “raspištoljili“ po utrkama. Utrka je sve više, a i Barabera je posljednji vikend mjeseca ožujka bilo svuda naokolo – Pag, Brijuni, Čazma, Plitvice, Slavonski Brod i “u dvorištu“ - na Banovom Brdu i u Karancu.

Tako se u Karanac kroz biciklijadu zaletio Velimir Rupčić na Kotrljanerski doručak, a Ivica Lenard memorijalno je trčao 12-ak kilometara od Grabovca do spomenika Josipu Joviću na Plitvičkim Jezerima. Našeg novog člana Darka Majdenića još “pere“ početnički zanos pa je u dva dana napravio trkačku turneju otocima – nakon subotnjih 14 kilometara na Pagu, dan kasnije u konkurenciji od 88 muškaraca, odradio je i polumaraton na Brijunima u vremenu 2:15:19 sata.

...

Slika

Siniša Jonjić, Roberto Bašić i Inot Klemenčić trčali su 44. supermaraton “Od Kaptola do Kaptola“, odnosno od Zagreba do Čazme u duljini 61 kilometar. Roberto u ciljnu liniju utrčava 12. u muškoj konkurenciji za fantastičnih 5:16:56 sati, Siniša se, također, dobro držao do 47-og kilometra, no tada su ga zadesile nevolje u vidu grčeva, pa utrku završava kao 37. od 85 muških, nakon 5:52 sati. Inot se, nažalost, odlučio odustati na 50-om kilometru jer je zaključio da utrku neće završiti u limitu.

Na drugu stepenicu postolja visoku 200 m, popeo se i Matej Kozari na Banovo Brdo T&B verticalu nakon osam kilometara trčanja. Na istoj utrci među 43 muška konkurenta, trčali su još i 18. Damir Nenadić te Mario Firšt.

Još jedno postolje “kapnulo“ je za Barabere i to u brdskom biciklizmu. Martina Maloča osvojila je treću poziciju među ženama na utrci XCO Tvrđava, na 13 km u Slavonskom Brodu. S njom je nastupio i Josip Mlakar u kategoriji Sport, odvozivši svoja tri kruga pet minuta brže.


powered by Belkatalog CMS - J. K. "Ga?o"