Proljetni polumaraton ZG21 i Ultramaraton Osijek - Apatin 18.03.2019

Slika

Baraberi su se na sunčanu nedjelju 17. ožujka, borili s vjetrom na proljetnom polumaratonu ZAGREB21 i Ultramaratonu Apatin – Osijek. Gabriela Poslon i Angel Milišić-Zečević među više od tisuću natjecatelja, trčali su Prvenstvo hrvatske u polumaratonu, te u Angelovom slučaju, i prvenstvo Hrvatske za pripadnike MUP-a.

Gabriela je svoj put završila u roku 1:56:37 sata, kao 19. od 69 žena u kategoriji Ž45. Angel se, pak, u kategoriji M35 nadmetao čak s 272 konkurenta, te polumaraton istrčava kao 89. za 1:41:54 sat.

...

Slika

Međunarodni prekogranični ultramaraton Osijek-Apatin koji svake godine ima drugačiji start, u svom je četvrtom izdanju krenuo iz Apatina. Startalo je rekordnih 170 trkača i trkačica, od kojih je čak 30 odustalo, ali ne i Baraberi.

Pedesetkilometarsku utrku trčali su Baraberi podijelivši muke u štafeti, na dva ili, čak tri dijela poput Zorana Andračića sa svojim partnerima. Ana Nemet Đurđević i Boris Đurđević bili su treći kao mješoviti par, Dunja Straka i Antonio Dujmović prvi mješovito, a Roberto Bašić sa svojim je kolegom u ukupnom štafetnom poretku, stao na drugu stepenicu postolja, s vremenom po zbroju kilometara 3:52 sata.

Najpohvalniji rezultat bio je individualni – Siniša Jonjić sam je istrčao 50 kilometara s vjetrom u prsa i završio treći u muškoj konkurenciji, s vremenom 4:48 sata.


powered by Belkatalog CMS - J. K. "Ga?o"