Bo┼żi─çni Krndija trail 29.12.2018

SlikaREZULTATI:

http://baraber-extreme-team.com/krndija2018.htm

 

Iako bez snje┼żnog pokrova, peto izdanje Bo┼żi─çnog Krndija Traila odr┼żano je zadnje subote u godini, u veselom blagdanskom ozra─Źju. Ove je godine organizator iz Beliš─ça, KPS Baraber Extreme Team ponešto izmijenio rutu i kru┼żnu utrku pretvorio u jednosmjernu. Naime, trka─Źi su sada startali iz Vinarije Krauthaker u Kutjevu, dok im je cilj bio kao i dosad, planinarska ku─ça Tivanovo u Gazijama.

Uz vino i „kuhanac“ na staze od 13.5 i 20 kilometara ispra─çeno je 100 natjecatelja, a nakon okršaja s krndijskim obroncima, najbr┼żi natjecatelj na kratkoj stazi u cilju se pojavio ve─ç nakon 1:11 sat. Njegovo ime je Branimir Ljutak, a tri minute nakon njega dolazi i Baraber Krešimir ┼Żagar, dok je Josipu Petri─çu trebao 1:15 minuta da završi utrku.

U ┼żenskoj konkurenciji najbr┼ża je bila Jasna Plemeniti u vremenu 1:30 sat, a s po minutu razmaka slijede ju Marijana Švajda i Marina Nenadovi─ç.

U dugoj kategoriji, me─Ĺu lolama ili bajama najbr┼żi je i ovaj put bio „zvijer s Papuka“ Damir Kligl, ─Źlan Barabera. On je ovaj, njemu doma─çi teren preletio za 1:43 sat, dok je drugi Matko Stankovi─ç u cilj utr─Źao gotovo osam minuta kasnije, a bron─Źani Alen Kostelac s još jednom minutom razmaka.

Iako, pravu broncu ukupno, zaslu┼żuje zlatna me─Ĺu ┼żenama Ines Jozi─ç koja u cilj utr─Źava 20-ak sekundi ispred Kostelca. Drugu poziciju me─Ĺu snašama zauzima Mirela Kristek s 2:06 sata na stazi, a tre─çu Branka Vidovi─ç Kostelac kojoj su za istu trebale ─Źetiri minute više.

Uz odli─Źne doma─çine Krauthakera i Tivana, Bo┼żi─çni Krndija Trail podr┼żali su i Nexe Team, Op─çina Feri─Źanci, beliš─çanska Zajednica športskih udruga, Grad Beliš─çe i Osje─Źko-baranjska ┼żupanija.

...

S ovom utrkom završena je i ovogodišnja Slavonsko-baranjska Trail Liga te su proglašeni najbolji i najuporniji trka─Źi. Kroz cijelu sezonu tr─Źalo se diljem Slavonije i Baranje, po─Źevši s Neptun Trailom na osje─Źkoj periferiji, preko beliš─çanske Jugova─Źe i Baranja Traila, slatinskog Popišanca, Podunavlje Traila i daruvarskog ┼Żdrala, do baraberskih Papuk Trek & Traila i Bo┼żi─çnog Krndija Traila.

Nakon osam kola, nagra─Ĺeni su najuspješniji u kratkoj i dugoj kategoriji.

Duga, ┼żene – 1. Martina Malo─Źa, 2. Maja Urban, 3. Mirela Kristek

Duga, muški – 1. Damir Kligl, 2. Alan Biro, 3. Miša Nicinger

Kratka, ┼żene – 1. Jasna Plemeniti, 2. Monika Bizik, 3. Vesna Jankovi─ç

Kratka, muški – 1. Antonio Dujmovi─ç, 2. Krešimir Valenti─ç, 3. Mijo Benkovi─ç


powered by Belkatalog CMS - J. K. "Ga?o"