Zagreba─Źki maraton 15.10.2018

Slika

Redovno hladan i kišan, ove je godine Zagreba─Źki maraton sun─Źanim te mo┼żda ─Źak i pretoplim vremenom, poslu┼żio dvoje Barabera Helenu Voni─ç i Ivicu Lenarda. Kao i uvijek, ovaj se doga─Ĺaj odvijao u tri kategorije, maratonskoj od 42 kilometra, polumaratonskoj od 21 kilometar te petkilometarskoj utrci gra─Ĺana.

Dok je Ivici ova utrka poslu┼żila kao priprema za Ljubljanski maraton, zašto se 14. listopada odlu─Źio na 21 kilometar zagreba─Źkim ulicama, Helena se dugo i posve─çeno pripremala za taj dan kada ─çe istr─Źati svoj prvi maraton u ┼żivotu.

Bez imalo sumnje, uspjela je u svom naumu te je na Trgu bana Jela─Źi─ça, kao jedna od samo 79 ┼żena i 450-ak trka─Źa ukupno, po─Źela i završila svoja 42 kilometra za vrlo dobra 4:13 sata.

...

- Hvala mojoj obitelji i prijateljima koji su imali razumijevanja kad nisam imala vremena za njih jer za ovo se trebalo pripremiti. Hvala onima koji su neposredno utjecali na moje pripreme sa svojim planovima i postovima. Baš sam sretna osoba – eufori─Źna je bila Helena nakon svojeg postignu─ça.

Ivica je, pak, štedio snagu za Ljubljanu pa je polumaraton u hrvatskoj metropoli završio za optimalnih 2:05 sata, kao jedan od 60-ak muškaraca u kategoriji „55+“.


powered by Belkatalog CMS - J. K. "Ga?o"