MTB „point“ utrka Požega 15.10.2018

Slika

Posljednje, deseto kolo Giant SBB Lige održano je u nedjelju, 14. listopada u Požegi, a samo kako bi „stavio točku na i“ na svoje već zagarantirao prvo mjesto u ukupnom poretku Lige, XCP MTB utrku Požega odvozio je i Tihomir Kovač.

Ovaj član biciklističkog ogranka SRK-a Baraber dokazao je da zlato među Veteranima B na kraju sezone, zasluženo pripada njemu te još jednom „rasturio“ na stazi, iza sebe ostavivši drugoga u kategoriji čak osam minuta.

...

Ova utrka u organizaciji BBK-a Požega imala je koncept „od točke do točke“, sa startom na središnjem požeškom Trgu Svetog Trojstva, a ciljem na Požeškoj gori kod križa. Od dvije rute podijeljene po dobnim i spolnim kategorijama, Tihomir je vozio dulju te ju završio u vremenu 1:29 sat.

- Završetak SBBL 2018 održao se u Požegi na izmijenjenoj stazi od točke do točke. Dužine staza bile su 18 kilometara s 500 metara uspona i 32 kilometra s 900 metara uspona. Bogatiji za iskustva, poznanstva, prijatelje, nekako tužni napustili smo Požegu, jer je još jedna sezona došla kraju. Slijedi nam još ukupno proglašenje u studenom u Donjem Miholjcu – izvijestio je Tihomir, najavivši da završetak utrka u Ligi ne znači i završetak aktivnosti naših biciklista.

Pomladak u obitelji Kovač, mladi Luka propustio je i ovu utrku u Ligi. Međutim, kao i kod oca, i njegova je pozicija na kraju Lige osigurana – prvo mjesto među Kadetima.


powered by Belkatalog CMS - J. K. "Ga?o"