Brdska utrka Biser Slavonije - Jankovac 12.04.2015

SlikaProteklog vikenda trkači su ponovno prošli dobro poznatu dionicu Parka prirode Papuk, gdje je održana 8. brdska utrka “’Biser Slavonije”’ Jankovac. Utrku su organizirali Maraton klub Hrvatski sokol Osijek i Park prirode Papuk uz pokroviteljstvo Općine Čačinci, a po sunčanom vremenu okupilo se 70-ak trkačica i trkača, koji su odradili utrke na zahtjevnim stazama duljine pet i deset kilometara. Start utrke prema tradiciji bio je kod Planinarskog doma Jankovac, zatim se trčalo dijelom po makadamu, a dijelom po šumskim stazama, koje su trkačima i najomiljeniji dio.

...

Kod seniora naslov pobjednika odnio je Nikola Smolić (Atletski klub Sljeme), koji je 10 km istrčao za 45 minuta i 17 sekundi. Iza njega ciljem je prošao Igor Vuković (AK Maratonjare Kutina) s nešto više od minute zaostatka, a treći je bio Tihomir Mrkojević (AK Žumberak), koji je za Vukovićem zaostao samo sekundu.

Petnaest članova Kluba pustolovnih sportova Baraber Extreme Team iz Belišća sudjelovalo je na utrci: Tomislav Ilin, Mijo Benković, Angel-Milišić-Zečević, Ivan Bačić, Ivica Marinić, Igor Varga, Zlatko Zetović, Kruno Tomljanović, Bojan Mitanovski, Mirela Kristek, Helena Vonić, Martina Maloča, Maja Lazić, Jasneka Plantak-Kotur, Marika Marić i Martina Marinić. U konkurenciji od 66 natjecateljica i natjecatelja osvojeno je 10., 15., 19., 23., 28., 29., 31., 38., 41., 24., 48., 57., 60., 62., 63. i 64. mjesto. Čestitamo!

powered by Belkatalog CMS - J. K. "Ga?o"