Borovik trail 04.04.2021
SlikaNa jezeru Borovik dana 03.04.2021. godine odr┼żano je 2. Kolo Slavonsko-baranjske trail lige naziva Borovik trail. Na istoj su sudjelovali ─Źlanovi našega kluba koji su se natjecali u dvije te┼żinske kategorije, Kratke kategorije od 10 km i Duge od 21,5 km. Na kratkoj kategoriji su sudjelovali Siniša Jonji─ç (10.), Mijo Benkovi─ç (16.), Ivan He─Ĺi (18.), Andrej Stipeti─ç (21.), Zvonimir Krznari─ç (26.), Matija ─îvagi─ç (34.), Noa ─îvagi─ç (39.), Stanko ─îvagi─ç (41.), Damir Nenadi─ç (49.), Filip Lon─Źari─ç (50.), Ivica Tomin (61.) te u ┼żenskoj konkurenciji Eleonora Mati─ç (11.) i Marija Petrovi─ç (13.) mjesto. Na dugoj kategoriji takmi─Źio se Kruno Tomljanovi─ç (29.) mjesto.

SPORTSKI WEEKEND U BELI┼á─ćU 01.05. ÔÇô 02.05.2021. 25.03.2021

SlikaDvije utrke u dva dana! Sportski weekend u Beliš─çu, organizira se povodom obilje┼żavanja Dana grada Beliš─çe, grada papira i sporta, a koncipiran je od dvije zasebne kategorije tr─Źanja, cestovno “Beliš─çanski cener – utrka kru┼żnih tokova“ i trail „Jugova─Źa trail – recikla┼ż“, sa tri te┼żinske kategorije. Cilj je povezati cestovno tr─Źanje kroz urbanu sredinu i trail tr─Źanje kroz ljepotu prirode. Natjecatelji mogu sami izabrati u kojoj kategoriji ┼żele nastupiti i slijedom toga izabrati jedan ili oba dana ovog jedinstvenog trka─Źkog eventa. Nije nu┼żno da na oba dana nastupite u istoj kategoriji. Dok je za naše najmla─Ĺe trka─Źice i trka─Źe te njihove roditelje rezerviran drugi dan eventa, za koje ─çe biti organizirano posebno natjecanje. Nakon svake utrke proglašava se pobjednik, a nakon obje utrke proglasit ─çe se ukupni pobjednik sportskog vikenda u muškoj i ┼żenskoj konkurenciji. Ukupni pobjednik je onaj koji obje utrke u najdu┼żoj kategoriji odradi za najkra─çe vrijeme.

ORGANIZATOR: Sportsko rekreacijski klub „Baraber extreme team“ Beliš─çe i Zajednica športskih udruga grada Beliš─ça.

POKROVITELJI: Grad Beliš─çe, TZ grada Beliš─ça, Grad Valpovo, Športska zajednica OB┼Ż MJESTO: Beliš─çe, Kajak klub Beliš─çe START: 09:00 sati za sve utrke i kategorije

 KOTIZACIJA:

“Beliš─çanski cener – utrka kru┼żnih tokova“ - 100,00 kn (mla─Ĺi od 18 oslobo─Ĺeni pla─çanja kotizacije)

„Jugova─Źa trail – recikla┼ż“ - 100,00 kn

Kotizacija za obje utrke - 150,00 kn

PRIJAVE: https://www.stoperica.hr/utrka/sportski-weekend-u-beliscu-0105-i-02052021-37-info.html


Više
The trail of Sokol 15.03.2021
SlikaUnato─Ź pandemiji novog korona virusa, uz pridr┼żavanje propisanih epidemioloških mjera, kako organizatora tako i natjecatelja, dana 14.03.2021. godine u Po┼żegi odr┼żana je utrka Trail of Sokol, koja je ujedno i prvo kolo Slavonsko-baranjske trail lige. Na istoj je za klub nastupilo 12 ─Źlanova koji su se natjecali u dvije du┼żinske kategorije, Kratka u du┼żini od 12km i 600m visinske te Duga u du┼żini od 25km i 1300m visinske. Organizator AK Po┼żega potrudio se da nam staza uz to što je bila visinski zahtjevna, bude i zanimljiva, pa su nas tako proveli ozna─Źenim stazama kroz šume, vinograde i znamenitosti po┼żeškoga kraja. Od prijavljenih ─Źlanova kluba, Ivan He─Ĺi osvojio je 1. mjesto na Kratkoj kategoriji te u istoj kategoriji 3. mjesto Angel Miliši─ç-Ze─Źevi─ç.  Od ostalih ─Źlanova kluba na Kratkoj kategoriji 7. mjesto zauzeo je Mijo Benkovi─ç, 10. Andrej Stipeti─ç, 16. Dario Novoseli─ç, 23. Marko Pavi─ç, 30. Matija ─îvagi─ç, 39. Stanko ─îvagi─ç, 40. Damir Nenadi─ç te 47. Ivica Tomin. Na Dugoj kategoriji 14. mjesto zauzeo je Kruno Tomljanovi─ç, dok istu Siniša Jonji─ç na┼żalost zbog ozljede nije mogao završiti.

Til─Źekov put 22.02.2021
SlikaTijekom sijec╠înja i veljac╠îe, toc╠înije od 15. sijec╠înja do 21. veljac╠îe 2021. godine trajala je Humanitarna virtualna liga – Tilc╠îekov put sa ukupno 6 kola. U humanitarnoj ligi su natjecatelji mogli sudjelovati u tri kategorije Trc╠îanje/Hodanje, Trail/Planinarenje i MTB/Bicikl, a odrz╠îavala se svakog vikenda (petak, subota, nedjelja), te su sudionici trebali prijec╠üi udaljenost od 480 m kako bi osvojili jedan bod ili ostvariti visinsku razliku od 480 m. U ovoj ligi sudjelovali su i c╠îlanovi Sportsko rekreacijskog kluba „Baraber“ iz Belis╠îc╠üa u kategoriji Trc╠îanje/Hodanje i Trail/Planinarenje. Kroz s╠îest kola bilo je razlic╠îitih vremenskih uvjeta od sunca, kis╠îe, snijega, vjetra no nis╠îta nije zasmetalo c╠îlanovima SRK „Baraber“ da budu aktivni i tako je u kategoriji Trail/Planinarenje od ukupno 84 sudionika, 59. mjesto zauzeo Angel Milis╠îic╠ü-Zec╠îevic╠ü sa osvojenih 91,10 bodova, 70. Matija C╠îvagic╠ü sa osvojenih 38,56 bodova i 71. Stanko C╠îvagic╠ü sa osvojenih 37,54 bodova. U istoj kategoriji od ukupno 57 mus╠îkih natjecatelja 40. mjesto je zauzeo Angel Milis╠îic╠ü-Zec╠îevic╠ü, 47. Matija C╠îvagic╠ü i 48. Stanko C╠îvagic╠ü. U kategoriji Trc╠îanje/Hodanje od ukupno 153 sudionika, 11. mjesto je zauzela Eleonora Matic╠ü sa osvojenih 610,15 bodova, 17. Matija C╠îvagic╠ü sa osvojenih 494,85 bodova, 18. Angel Milis╠îic╠ü-Zec╠îevic╠ü sa osvojenih 491,68 bodova, 22. Stanko C╠îvagic╠ü sa osvojenih 448,98 bodova, Noa C╠îvagic╠ü sa osvojenih 392,03 bodova i 50. Leon Milis╠îic╠ü-Zec╠îevic╠ü sa osvojenih 248,98 bodova. U istoj kategoriji od ukupno 70 mus╠îkih natjecatelja 5. mjesto je zauzeo Matija C╠îvagic╠ü, 6. Angel Milis╠îic╠ü-Zec╠îevic╠ü, 9. Stanko C╠îvagic╠ü, 12. Noa C╠îvagic╠ü i 24. Leon Milis╠îic╠ü-Zec╠îevic╠ü, dok je od ukupno 83 z╠îenskih natjecatelja 8. mjesto zauzela Eleonora Matic╠ü. I na kraju ne smijemo zaboraviti da su c╠îlanovi SRK „Baraber“ kao tim osvojili 2. mjesto od ukupno 8 ekipa koje su se natjecale. C╠îestitke svim sudionicima. Jedna zanimljivost u ligi je da je u svih 6 kola napravljeno 16572 km u kategoriji Trc╠îanje/hodanje, 10677 km u kategoriji Trail/Planinarenje i 13917 km u kategoriji MTB/Bicikl, s╠îto ukupno iznosi 41166 km. Kako nam je poznat podatak da je opseg zemlje 40075 km, znac╠îi da su sudionici Tilc╠îekovog puta „obis╠îli“ cijeli svijet, a na to ih je poticao mali vrijedni magarac Tilc╠îek.

Neptun trail 10.02.2021

SlikaNova godina, nove trail utrke. Iako ove godine nije dio Slavonsko-baranjske Trail Lige i unato─Ź nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji uzrokovanoj pandemijom novog Korona virusa, dana 07.02.2021. u Osijeku je odr┼żana utrka Neptun trail, na kojoj su i ove godine sudjelovali naši ─Źlanovi. Utrka je bila podijeljena na dvije du┼żinske kategorije, Kratka od 12km i Duga od 21km, kojima je sudjelovalo ukupno 116 natjecatelja. Na Kratkoj kategoriji u konkurenciji od 73 natjecatelja Stanko ─îvagi─ç je završio 14., dok je Darko Majdeni─ç zauzeo 43. mjesto. Na Dugoj kategoriji u konkurenciji od 43 natjecatelja, Leon Miliši─ç-Ze─Źevi─ç zauzeo je 24., Angel Miliši─ç-Ze─Źevi─ç 25. te Matija ─îvagi─ç 27. mjesto.


Jugova─Źa trail - recikla┼ż 10.02.2021
Slika

Dana 02.05.2021. godine odr┼żat ─çe se utrka „Jugova─Źa trail – recikla┼ż“. Zašto „recikla┼ż“? Uz standardni startni paket, organizator ─çe izvršiti „recikla┼żu“, odnosno svima koji se na vrijeme prijave osigurati dodatni poklon u obliku materijala koji nije iskorišten niti ba─Źen na ranije organiziranim utrkama i na taj na─Źin pokušati barem spomenom utjecati na promjenu ponašanja gra─Ĺana kad je u pitanju recikliranje i o─Źuvanje okoliša. Ako epidemiološki uvjeti budu dozvoljavali, za naše najmla─Ĺe trka─Źice i trka─Źe te njihove roditelje pripremili smo posebno natjecanje.

KATEGORIJE:
- Mala: 5 km ;
- Kratka: 11,5 km ;
- Duga: 17,5 km

ORGANIZATOR: Sportsko rekreacijski klub „Baraber extreme team“ Beliš─çe i Zajednica športskih udruga grada Beliš─ça.

POKROVITELJI: Grad Beliš─çe i TZ grada Beliš─ça

MJESTO: Beliš─çe, Kajak klub Beliš─çe
START: 09:00 sati za sve kategorije

OBVEZNA OPREMA: Mobitel (sa napunjenom baterijom) i minimalno 0,5 l teku─çine.

TRASA UTRKE: prote┼że se ekološko-edukativnom stazom do odmorišta Drava u Bistrincima, dalje do svetišta Sv.Ane, šumskim putem oko bare Jugova─Źa i natrag do Kajak kluba Beliš─çe. Utrka je „Trail koncept“ i na njoj mogu sudjelovati svi sportaši, rekreativci, kao i maloljetnici uz pratnju ili pristanak roditelja/staratelja. Za sve sudionike se organizira okrjepa na stazi i ru─Źak po završetku, promotivni materijal sa logom utrke u startnom paketu te osiguranje HGSS-a stanica Osijek. Trail utrka je fizi─Źka aktivnost koja podrazumijeva kretanje na nogama – hodanje, planinarenje ili tr─Źanje po razli─Źitim prirodnim terenima (doline i ravnice, brda, gore, planine) i to u potpunosti po ozna─Źenim stazama od strane organizatora trail utrke, kao i putovima koji su ve─ç ozna─Źeni planinarskim oznakama (markacijama). U trail utrci svaki natjecatelj du┼żan je kretati se po ozna─Źenoj stazi, bez iznimaka, a svako nepridr┼żavanje navedenog pravila rezultirat ─çe sankcioniranjem natjecatelja u prijestupu. Na stazu se postavljaju kontrolne to─Źke u obliku perforatora, gdje natjecatelji sami perforiraju kontrolni broj koji je dodijeljen od organizatora ili to─Źke “┼żive” kontrole gdje se zapisuje prolazak natjecatelja.

KOTIZACIJA: 100,00 kn (mla─Ĺi od 18 oslobo─Ĺeni pla─çanja kotizacije)
KOTIZACIJA UKLJU─îUJE SLJEDE─ćE STAVKE:

- Organizaciju utrke;
- Startni paket;
- Okrjepa tokom i nakon utrke;
- Ru─Źak;
- Osiguranje utrke;
- Slu┼żbeno mjerenje vremena, obrada i objava rezultata;
- Postavljanje staze i troškove pregleda terena


Beli┼í─çanski cener - utrka kru┼żnih tokova 10.02.2021

SlikaDana 01.05.2021. godine odr┼żat ─çe se sportsko-rekreativna cestovna utrka pod nazivom “Beliš─çanski cener – utrka kru┼żnih tokova“, koja ─çe se ove godine odvijati u sklopu obilje┼żavanja Dana grada Beliš─ça.

KATEGORIJE: 2,5 km ; 5 km ; 10 km
*du┼żine na 2,5 km i 5 km nisu proporcionalne, mogu─ça je manja izmjena!!!
ORGANIZATOR: Sportsko rekreacijski klub „Baraber extreme team“ Beliš─çe i Zajednica športskih udruga grada Beliš─ça.
POKROVITELJI: Grad Beliš─çe, TZ grada
Beliš─ça, Grad Valpovo, Športska zajednica OB┼Ż
MJESTO: Beliš─çe, Kajak klub Beliš─çe
START: 09:00 sati za sve kategorije
TRASA UTRKE: Start utrke je kod Kajak kluba u Beliš─çu, a sama ruta prote┼że se pješa─Źkom i/ili biciklisti─Źkom stazom do kru┼żnog toka kod Stanice za tehni─Źki pregled (okret za 2,5km), Centra za kulturu Sigmund Romberg, "Oštri ─çošak" (okret za 5km), kru┼żnoga toka kod „Zelenog brijega“ do mjesta u Valpovu predvi─Ĺenog za okret 10 km, zatim povratak stazom do Kajak kluba u Beliš─çu. Tijekom trajanja utrke na svim kri┼żanjima ─çe biti reguliran promet, dok ─çe ispred prve skupine natjecatelja biti osigurana policijska pratnja te vode─çi prate─çi bicikl (za 10 km).
KOTIZACIJA: 100,00 kn (mla─Ĺi od 18 oslobo─Ĺeni pla─çanja kotizacije)
STARTNINA POKRIVA:
- organizaciju utrke;
- startni paket;
- finišersku medalju;
- okrjepa tokom i nakon utrke;
- ru─Źak nakon utrke

Bo┼żi─çni Krndija trail - otkazano 10.12.2020
Dragi prijatelji, Prema odluci Stoz╠îera civilne zas╠îtite kojom se zabranjuje odrz╠îavanje svih javnih doga─Ĺanja i okupljanja na kojima je vis╠îe od 10 osoba na jednom mjestu, kao nuz╠îna epidemiolos╠îka mjera radi sprec╠îavanja prijenosa bolesti COVID-19, a i s nas╠îe strane kao odgovornih organizatora koji brinu o zdravlju vas i vas╠îih bliz╠înjih, nakon otkazivanja Papuk trek & traila otkazujemo ovogodis╠înje izdanje utrke Bo┼żi─çni Krndija trail. Unatoc╠î nas╠îem trudu da vam priredimo nova iznena─Ĺenja na stazi, u istome ne posustajemo, vec╠ü vas pozivamo da pratite i dalje nas╠îe objave i buduc╠üe sportske doga─Ĺaje, da trenirate i ostanete zdravi. #ostanimoodgovorni Svim prijavljenim natjecateljima, koji su unatoc╠î zamolbi da ne uplac╠üuju startninu, napraviti c╠üemo povrat startnine na IBAN broj s kojeg je uplac╠üena. Ukoliko ste startninu uplatili u pos╠îti, FINA-i ili na neki drugi nac╠îin, molimo da nam se javite na email baraber.extreme.team@gmail.com kako bismo vam mogli napraviti povrat iste. Hvala svima na razumijevanju i podrs╠îci. Vas╠î Baraber extreme team
Papuk trek & trail 30.10.2020

Slika

Dragi prijatelji,

Prema odluci Stoz╠îera civilne zas╠îtite kojom se zabranjuje odrz╠îavanje svih javnih doga─Ĺanja i okupljanja na kojima je vis╠îe od 50 osoba na jednom mjestu, kao nuz╠îna epidemiolos╠îka mjera radi sprec╠îavanja prijenosa bolesti COVID-19, a i s nas╠îe strane kao odgovornih organizatora koji brinu o zdravlju vas i vas╠îih bliz╠înjih, otkazujemo ovogodis╠înje izdanje utrke Papuk trek&trail. Unatoc╠î nas╠îem trudu da snimimo jedan od najboljih videa najave utrke, da vam priredimo nova iznena─Ĺenja na stazi, u istome ne posustajemo, vec╠ü vas pozivamo da pratite i dalje nas╠îe objave i buduc╠üe sportske doga─Ĺaje, da trenirate i ostanete zdravi. #ostanimoodgovorni
Svim prijavljenim natjecateljima, koji su unatoč zamolbi da ne uplaćuju startninu, napraviti ćemo povrat startnine na IBAN broj s kojeg je uplaćena. Ukoliko ste startninu uplatili u pošti, FINA-i ili na neki drugi način, molimo da nam se javite na email baraber.extreme.team@gmail.com kako bismo vam mogli napraviti povrat iste.
Hvala svima na razumijevanju i podršci.
Vaš Baraber extreme team

Borovik trail i Podunavlje trail 26.10.2020

SlikaNa Borovik trailu koji se odr┼żao u subotu 10.10.2020. godine natjecatelji su mogli birati izme─Ĺu kratke kategorije od 10 km i duge od 21,5 km. Na kratkoj su sudjelovali Krunoslav Bencek, Kruno Tomljanovi─ç, Mijo Benkovi─ç, Dario Novoseli─ç, ┼Żeljko Kan─Ĺera, Marko Pavi─ç, Matija ─îvagi─ç, Stanko ─îvagi─ç, Igor Mogoroš, Damir Nenadi─ç, Darko Majdeni─ç i Marijan Svalina. Na dugoj stazi Damir Kligl (3. mjesto), Damir Weber, Helena Voni─ç (2. mjesto).


Više
Papuk trek & trail 25.09.2020

Slika

PAPUK TREK / TRAIL 2020.
28.11.2020./ subota
10. izdanje / 6. kolo Treking lige 2020.
LOKACIJA:
Dr┼żava: Republika Hrvatska
Lokacija: Velika, Park prirode Papuk

 KATEGORIJE:
Challenger (trek & trail): 25-28 km/1500 mD+
Active (trail): 19km/900 mD+
Light (trail): 9km/400 mD+

STARTNINA/─îLANARINA :
Napomena 1: Prijava od 01.10.2020. do 01.11.2020. uplata depozita od 01.11.-10.11.2020. 150 kn na ┼żiro-ra─Źun organizatora
Napomena 2: Djeca ro─Ĺena 2006. godine i mla─Ĺa NE PLA─ćAJU startninu ali ne dobivaju startni paket
Napomena 3: Strani dr┼żavljani pla─çaju startninu od 150 kn/20 EUR na registracijama za utrku!!!
Broj ┼żiro-ra─Źuna za uplatu depozita:
IBAN: HR92 2340 0091 1103 4467 2 SRK „Baraber“, Bistrina─Źka 1, 31551 Beliš─çe
Molimo da prilikom uplate napišete prezime i ime za koga se upla─çuje startnina!

Više
Mazator trail, Febire - festival biciklisti─Źke rekreacije, Biser Slavonije 20.09.2020

SlikaHladnije jesensko vrijeme nije pokolebalo barabere da nastave sa sportskim aktivnostima. Od Mazator traila 19.09. na kojem su na kratkoj stazi bili Krunoslav Bencek, Dario Novoseli─ç, Angel i Leon Miliši─ç-Ze─Źevi─ç, Kruno Tomljanovi─ç, Mijo Benkovi─ç, Darko Majdeni─ç, Stanko, Matija i Noa ─îvagi─ç, Damir Nenadi─ç. Na dugoj stazi Krešimir Valenti─ç, Damir Weber i Helena Voni─ç (1. mjesto). Na Febire biciklijadi su bili Milan Zamaklar, Velimir Tepeš, Josip Mlakar i Bernard Dugand┼żi─ç. U subotu 26.09. odr┼żan je Biser Slavonije na kojem su svi ─Źlanovi SRK Baraber bili uspješni, Damir Kligl (1. mjesto ukupno), Krešimir Valenti─ç (3. mjesto ukupno), Martina Malo─Źa (1. mjesto u kategoriji) i Krunoslav Bencek (2. mjesto u kategoriji). ─îestitamo svima.


Popi┼íanac trail, dodjela priznanja Valpova─Źka ljetna liga tr─Źanja 06.09.2020

Slika

Protekli vikend su ─Źlanovi SRK Baraber u velikom sastavu, kao i svake godine, pohrlili kod naših sestara Mari─ç i ─Źlanova udruge Motiv na njihov sve bolji i bolji Popišanac trail. Popunili smo sve tri kategorije, pa su tako na Canicrossu bili Sandra Pavi─ç, Marko Kurjan─Źi─ç, Evelyn Kurjan─Źi─ç, Loren Kurjan─Źi─ç (14 mjeseci) i Rocky. Na kratkoj stazi su bili Martina Malo─Źa, Marko Pavi─ç, Dario Novoseli─ç, Leon Miliši─ç-Ze─Źevi─ç, Krunoslav Bencek, Mijo Benkovi─ç, Stanko i Matija ─îvagi─ç, Zvonimir Krznari─ç, Damir Nenadi─ç, Darko Majdeni─ç, Kruno Tomljanovi─ç, Andrej Stipeti─ç. Na dugoj stazi su bili Damir Kligl (2. mjesto), Damir Weber, Siniša Jonji─ç, ┼Żeljko Kan─Ĺera, Helena Voni─ç (1. mjesto).


Više
┼Żumberak ultra trail, Sunset run i Mo─Źvara trail 23.08.2020

Slika

Prošli vikend bio je vrlo aktivan za ─Źlanove SRK Baraber. U dva dana smjestili su se ┼Żumberak ultra trail, Sunset run i Mo─Źvara trail. Na prvu bi ve─çina pomislila o odabiru jedne utrke, eventualno dvije, ali naš Darko Majdeni─ç je uspio sudjelovati u sve 3. Darko je s obitelji otišao put ┼Żumberka i ondje otr─Źao u subotu ujutro utrku od 15 km, zatim se odmah nakon iste uputio u Osijek te isti dan istr─Źao 14 km na Sunset run utrci, te u nedjelju ujutro na Mo─Źvara trailu još 10 km. Bravo Darko, ─Źestitke na organizaciji vremena i uspješnom završavanju sve 3 utrke.

No, ni ostali ─Źlanovi nisu bili pasivni ovaj vikend. ┼Żumberak su uspješno završili i Dario Novoseli─ç 15 km, ┼Żeljko Kan─Ĺera i Krešimir Valenti─ç na 38 km, te Kruno Tomljanovi─ç na 82 km.


Više
5. kolo Baraber vesla─Źke lige 09.08.2020

Slika

U nedjelju 09. kolovoza 2020. godine, u organizaciji SRK Baraber iz Beliš─ça odr┼żalo se 5. kolo Baraber vesla─Źke lige na kojem je sudjelovalo pet timova. U ovom kolu veslala se etapa od sela Gat do mosta u Beliš─çu u du┼żini od 10 km. Gdje je za sve sudionike Klub pripremio roštilj uz dru┼żenje.

Na istoj su postignuti sljedeći rezultati:

1. Marko Pavi─ç/Vladimir Vici─ç 32:15
2. Zdenko Šabjan/Karla Šabjan 34:22

3. Josip Rakmi─ç/Mario Rakmi─ç 37:05

4. Velimir Tepeš/Zoran Andra─Źi─ç 41:10

5. Josip ─Éakovac/Mirela ─Éakovac 53:45


powered by Belkatalog CMS - J. K. "Ga?o"