Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Završen prvi dio sedme sezone GKL 30.12.2017

U petak, 29. prosinca završio je prvi dio Gradske kugla─Źke lige. odnosno ostale su dvije neodigrane utakmice koje ─çe se naknadno odigrati, ali ne mogu bitno utjecat ni na ekipni ni na pojedina─Źni poredak.

Obrtnici su pobijedili prvake, Gradsku kavanu, ali ih nisu uspjeli skinuti sa prve pozicije. Kako je to tek pola natjecanja, u drugom dijelu se mo┼że još svašta dogoditi. Dali je to prazni─Źno raspolo┼żenje utjecalo da Kavana odigra najlošiji ovosezonski rezultat, ili je rije─Ź o lošoj taktici pokazat ─çe vrijeme. Obrtnici su odigrali uobi─Źajeno dobro, a u nastavku bi i PPK Bazinga mogla pomrsit ra─Źune trenutno vode─çima.

Ekipa kola su Obrtnici sa 966 ─Źunjeva, a njihov igra─Ź, Stjepan Lokner je igra─Ź kola sa 266 ─Źunjeva. Kod ┼żena igra─Źica kola je Ru┼żica Veji─ç sa 241 ─Źunj.

Kako sam gore spomenuo, pobjednik prvog dijela sedme sezone je Gradska kavana Valpovo sa 10 bodova i 25,5 ekipnih poena. Igra─Ź prvog dijela sedme sezone Darko Bere─Źi─ç ima prosjek od 259,60, dok najbolja igra─Źica Monika ─Éurkovi─ç ima prosjek 244 ─Źunja.

Nastavak, odnosno drugi dio prvenstva najvjerojatnije ─çe po─Źeti 2. velja─Źe 2018. godine.

Svim igra─Źicama i igra─Źima, kao i svim gledateljima i navija─Źima, kako na kuglani, tako i putem medija, Voditelj lige ┼żeli sretnu i uspješnu 2018. godinu.

...
Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

╚iŔak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice