Naslovnica   O Projektu Opis problema Ciljevi Aktivnosti Korisnici
Pravilnik objavljivanja
Stranice u sklopu projekta
KorisniÄŤko ime
Web povezuje ljude
Opis problema 22.01.2007
U svojim mnogobrojnim aktivnostima, kao i u kontaktu sa brojnim udrugama grada Belišća, utvrdili smo kako samo mali broj udruga ima vlastite web stranice. Na području grada s prigradskim naseljima, gdje živi oko 10000 stanovnika, djeluje 80-ak udruga. Od njih ni 10 nema svoju web stranicu. Još je i manji broj onih koji u svoju djelatnost uključuju Internet. Želja nam je podići razinu korištenja interneta koja i na nacionalnoj razini nije sukladna europskim i svjetskim kretanjima, kroz izradu i primjenu web stranica u lokalnoj zajednici bilo da je riječ o javnom, privatnom ili civilnom sektoru društva.
Izradom web stranica za aktivnije udruge, koje još nemaju vlastite stranice, kod istih bi stvorili potrebu i naviku korištenja Interneta. Time bi stvorili efikasniji način komunikacije, kao i bolje upoznavanje samih udruga. Automatski bi utjecali i na ostale udruge, koje bi uvidjele prednosti ovakvog načina komunikacije i suradnje. Pomogli bi im da se međusobno interesno povežu i razmjenjuju resurse i sposobnosti s kojima raspolažu.
Ovim projektom bi stvorili određeni web prostor koji bi besplatno mogle koristi sve zainteresirane udruge naše lokalne zajednice. Na taj način pružila bi im se prilika za dodatnu promociju osobnog rada.

Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

ÄŚiÄŤak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Belišće
Posjetite sluĹľbene stranice