Naslovnica   O Projektu Pravilnik objavljivanja

Stranice u sklopu projekta
KorisniÄŤko ime
Web povezuje ljude
Pravilnik objavljivanja

Na stranicama u sklopu projekta Web povezuje ljude svoje samostalne stranice ili eventualno samo prostor za objavljivanje vijesti mogu dobiti sve udruge i stranke s područja Grada Belišća.

Portal ovakvog tipa zahtjeva puno web prostora i vremena za održavanje. Idejni tvorac i administrator portala već niz godina osobno financira taj prostor, a za održavanje ulaže puno besplatnog rada i vremena.

Za objavljivanje samo vijesti nije potrebno plaćati nikakvu naknadu, dok bi korisnici stranica trebali platiti dio prostora. Cijena za samostalne web stranice je 150,00 kuna, a vremenom, povećanjem broja stranica cijena će biti smanjivana.

Sadržaj na stranicama korisnici samostalno uređuju i određuju koji će tekst i fotografije koristiti, dok kod objavljivanja vijesti postoje minimalni uvjeti. Administrator će biti prisiljen ukloni sadržaj koji ne bude ispunjavao sljedeće uvijete:

  • Korisnici trebaju izvještavati o svojim aktivnostima i radu udruge, kluba, političke stranke, te ni na koji način postavljati uvredljiv sadržaj.
  • Iznositi istinite i dokazive činjenice.
  • Ni na koji način vrijeđati ili omalovažavati rad drugih organizacija i pojedinaca, naročito s područja Grada.
  • Ne postavljati veliki sadržaj kao jedan tekst, već koristite opciju više.
  • Ne stavljati velike fotografije na početnu stranicu. (pojedinci postave dimenzijama veliku fotografiju pa u opcijama odrede manji prikaz, što otežava učitavanje kompletne stranice)
  • Izbjegavati fotografije veličine prozora za sadržaj (515 px), a ni pod kojim uvjetima postavljati veće.
  • Ne ponavljati istu sliku na više članaka, kao i isti tekst.
  • Nikao ne kopirati tekst iz worda. Svakako se može kopirati tekst iz worda, ali strogo određenom procedurom, za što postoji naputak.

Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

ÄŚiÄŤak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Belišće
Posjetite sluĹľbene stranice